Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, ξεπαγιάζουν οι ασθενείς

Χωρίς θέρμανση βρίσκεται το κέντρο υγείας Αμφίκλειας καθώς δεν έχει μπει σταγόνα πετρέλαιο εδώ και αρκετές ημέρες. Γιατροί και προσωπικό έχουν ενημερώσει γραπτώς τους αρμοδίους που δεν έχουν όμως πληρώσει τον προμηθευτή πρατηριούχο με συνέπεια να μην βάζει εκ νέου πετρέλαιο θέρμανσης αν δεν πληρωθεί το προηγούμενο.
Με αερόθερμα και ορισμένα παλιά κλιματιστικά στους χώρους των ιατρείων οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των τόσο χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι παγωμένοι και η παραμονή των ασθενών σε αυτούς είναι αδύνατη, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας. 
Ο δήμος βοηθά με μικρές ποσότητες πετρελαίου που σε καμία όμως περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του ολόκληρου του κτηρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το κέντρο υγείας Αμφίκλειας εξυπηρετεί εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά από τους παραπαρνάσσιους δήμους της περιοχής.                                                      Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.