Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΓΣ Παρνασσός-Κοπή πίτας, φωτογραφίες

Την καθιερωμένη του πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γ.Σ. Αμφίκλειας Παρνασσός την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο κατάστημα Tsaprounis Net.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος κος Δ. Κουτρομάνος, ο Αντιπρόεδρος κος Χ. Τσαμπάκαλος, από την Δημοτική Αρχή η Δημοτική Σύμβουλος κα Α. Στιβακτή και ο Πρόεδρος του Κηφισσού κος Ν. Καράφλας.
Ο Πρόεδρος κος Η. Πήλιουρας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους παίκτες ζητώντας τους να παίζουν πάντα με μυαλό και στηριζόμενοι στις δυνάμεις τους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Επισήμανε ότι για κανέναν τα οικονομικά την σήμερον ημέρα δεν είναι εύκολα και ότι ο σύλλογος μας μάχεται για το καλύτερο αντιμετωπίζοντας την κάθε δυσκολία. Ευχαρίστησε την ΕΠΣ Φθιώτιδος για τη βοήθειά της, το Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας και όλους τους φίλους της ομάδος που δίνουν πάντα το παρόν έμπρακτα με οποιασδήποτε μορφής βοήθεια.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε πώς η ομάδα μας είναι παράδειγμα ευ αγωνίζεσθαι και μία από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος. Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας για οποιαδήποτε βοήθεια στα πλαίσια του εφικτού.
Η δημοτική σύμβουλος κα Α. Στιβακτή ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και επισήμανε ότι ο Δήμος επικροτεί τέτοιες προσπάθειες όπως του Γ.Σ. Παρνασσού. Ο σύλλογος αυτός κατάφερε να έχει νέα παιδιά από το τόπο του στο δυναμικό του, μεριμνεί για την άριστη εικόνα του γηπέδου, των αποδυτηρίων, της καθαριότητας του περιβάλλοντος χώρου και ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις προσπάθειές του.
Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας Κων/νος Κατσαρός και το δώρο ήταν ένα χρηματικό ποσό. Του ευχόμαστε πάντα τυχερός και να συνεχίσει τη καλή παρουσία του μέσα στα γήπεδα όπως και όλοι μας οι παίκτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.