Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η σημερινή ταλαιπωρία των επισκεπτών του Χιονοδρομικού και η ανακοίνωση της Διοίκησης

Πρωτόγνωρες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Ταλαιπωρία για χιλιάδες επισκέπτες, αφού οι περισσότεροι αναβατήρες παρέμεναν κλειστοί μέχρι τις 12:30. Για την κατάσταση αυτή, οι διαχειριστές του κέντρου επικαλέστηκαν την παγοποίηση λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης. Αρχικά, στα Κελάρια λειτουργούσε η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και ο διθέσιος αναβατήρας «Αίολος», ενώ μετά τις 12:30 δόθηκε σε λειτουργία ο «Βάκχος», στον οποίο, όμως, για να τοποθετηθούν οι καμπίνες, έπρεπε να παύσει η λειτουργία της «Αφροδίτης» λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει κατασκευαστεί η σύζευξη. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποχιονισμός του Βάκχου ξεκίνησε στις 10π.μ. Στην Φτερόλακα λειτουργούσαν οι αναβατήρες 6 και 7. Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν οι πολύωρες ουρές σε εκδοτήρια και λιφτ.
Έντονο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην πρόσβαση στο Χιονοδρομικό, λόγω της κατάστασης του δρόμου από Λιβάδι προς Κελάρια με πολύωρο μποτιλιάριασμα εξαιτίας του πάγου στο οδόστρωμα. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε, ότι οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να φορούν αλυσίδες στα οχήματά τους (αν δεν χρησιμοποιούν χιονολάστιχα) όταν το απαιτεί η κατάσταση των δρόμων και κυρίως να γνωρίζουν εγκαίρως πώς τοποθετούνται, ώστε να μην δημιουργούνται παρόμοια προβλήματα.
Η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ για τη σημερινή ταλαιπωρία των εκδρομέων
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΤΑΔ την οποία παραθέτουμε αυτούσια.
«Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, διαχειρίστρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,   αναλογιζόμενη την ταλαιπωρία που υπέστησαν 4 και πλέον χιλιάδες φίλοι χιονοδρόμοι που λόγω της ημέρας και της πάρα πολύ μεγάλης προσέλευσης κοινού, δεν απόλαυσαν την χιονοδρομία, ανακοινώνει ότι παρέχεται ειδική έκπτωση και στους χιονοδρόμους (κατηγορία ενήλικα) πού έκαναν χρήση των εγκαταστάσεων (αναβατήρων) του ΧΚΠ σήμερα 15.01.2017 που θα δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο του 1€ , στην επόμενη φετινή τους επίσκεψη. Η έκπτωση θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη της απόδειξης ή της μαγνητικής  κάρτας χιονοδρομίας , όπου αναγράφεται η σημερινή ημερομηνία, όσον αφορά της ημερήσιες κάρτες και για τους χιονοδρόμους (κατηγορία ενήλικα) με πολύποντες κάρτες, ενώ ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τον εκάστοτε ταμία».  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.