Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΧΟΣ Αμφίκλειας-Καλή χιονοδρομική σεζόν

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/17 ώρα 8:00 ..οπως κάθε χρόνο εδώ και 40 χρόνια ξεκίνησε ξανά ο ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ με όλα τα "παιδιά" του την πρώτη μετάβαση για την φετινή χρόνια στο ΧΚΠ.
Συναισθήματα πολλά , αναμνήσεις υπέροχες , πολλές διακρίσεις σε πολλούς αθλητές ακόμη και πρωταθλητές σε διάφορες χρονιές και διαφορά χειμερινά αγωνίσματα αλλά κυρίως ομαδικότητα, παρέα , αθλητισμός, φύση , οξυγόνο , κρύο και άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και ηλιόλουστες αξέχαστες μέρες , ταξίδια σε αλλά χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα και ορισμένοι στο εξωτερικό γεμάτοι πάντα με αισιοδοξία , ελπίδα , αγωνία , προσπάθεια , αδρεναλίνη , προσδοκία , αγάπη για το βουνό και τις ομορφιές του χειμώνα αλλά και καλοκαίριου . 
Ο ΕΧΟΣ στις 4 δεκαετίες γέμισε με χαρά πολλές οικογένειες πολλά παιδιά συνεχίζουν και ανεβαίνουν στο βουνό ακόμη και σήμερα ακόμη και εάν έχουν περάσει 40-50 χρόνια ανελυπως κάθε ΣΚ για να κατέβουν την ίδια πλαγιά να πουν καλημέρα στους ίδιους ανθρώπους και να γυρίζουν γύρω γύρω στις πλαγιές σαν το "ρολοι" εδώ και τόσα χρόνια .
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς του νεου ΔΣ του συλλόγου .
Η βαρύτητα του νέου ξεκινήματος μεγάλη ,η ευθύνη τεράστια αλλά η εμπειρία και το θετικό κλίμα κατάφερε σήμερα να γεμίσει το λεωφορείο με την νέα γενιά ...
Το πολυπληθές φυτώριο μας ,το τμήμα προχωρημένων κ των αθλητών θα τα προπόνησουμε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα με έμπειρους προπονητές, θα συνεργαστούμε με αλλους φορεις, συλλογους και την ομοσπονδία και θα έχουμε μια επιτυχημένη και δημιουργική χρόνια στολισμένη κ μεναλλες δράσεις και εκδηλώσεις .
Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σε αθλητές, συνοδούς,προπονητές ,μέλη και γονείς ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΕΖΟΝ....
Τελος Οφείλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλο το νέο ΔΣ το οποίο το οποίο σε ένα οικονομικά δύσκολο περιβάλλον , σε μια δύσκολη για την χώρα χρόνια λειτούργησε άψογα ,συγκέντρωσε πολλούς αθλητες , κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να οργανώσουν τις δράσεις του συλλόγου με επιτυχία και φυσικά προσφέρουν με μεγάλη ευχαρίστηση την βοήθεια τους σε όλα τα μέλη του συλλόγου και έχουν όρεξη να "τρέξουμε" για νέες δράσεις .
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος του ΔΣ       ΠΗΓΉ ΕΧΟΣ Ορειβατικός Χιονοδρομικός Σύλλογος Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.