Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας-Πρόσληψη 14 ατόμων με πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα

Προσλαμβάνουμε ως επιβλέπων φορέας της Πράξης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» του
ΟΑΕΔ σύμφωνα με τον Ν.4152/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και την Δημόσια
Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο8/2018 , από 09/10/2018 έως 08/06/2019 με σύμβαση
εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (8/μηνο) με τις κατωτέρω ειδικότητες
τους εξής (βλέπε πίνακα).
Η υπόδειξη του ωφελούμενου γίνεται στο ̟πλαίσιο της δράσης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 2014- 2020, ̟που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός των ̟περιπτώσεων του Κεφαλαίου 1.3 ̟που χρηματοδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό».

O ΟΑΕΔ καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελούμενων και τις ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη-εργαζόμενου) . 

 Συγκεκριμένα : Το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί α) σε 19,81 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερο από 495,25 ευρώ μηνιαίως για τους ανέργους άνω των 25 ετών και β) σε 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερο από 431,75 ευρώ μηνιαίως για τους ανέργους κάτω Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο των 25 ετών , κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις . 
Οι ωφελούμενοι θα τοποθετηθούν σε τομείς δραστηριότητας και περιοχές αρμοδιότητας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας Δ) Ο Επιβλέπων φορέας υποχρεούται να διασφαλίζει την υγιεινή & ασφάλεια των ωφελουμένων στον τόπο παροχής εργασίας . Ε) Μετά τη λήξη του προγράμματος , οι ωφελούμενοι απολύονται αυτοδικαίως χωρίς καμία αποζημίωση και χωρίς να απαιτείται η έκδοση διαπιστωτικής πράξης , όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις της παρ. ΙΔ1 του Ν.4152/2013  Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.