Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αμφίκλεια: Βραβεία αριστείας στη μνήμη του Λουκά Πολιτικού

Βραβεία Αριστείας στη μνήμη του αείμνηστου Λαμιώτη επιχειρηματία Λουκά Πολιτικού.
Την δική τους γιορτή έκαναν την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, οι μαθητές της Αμφίκλειας θέλοντας να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ του 1940.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο σύλλογος διδασκόντων και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και του λυκείου της Αμφίκλειας, βράβευσαν τους μαθητές που ξεχώρισαν με την επίδοσή τους την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Φέτος ωστόσο στην διαδικασία των βραβεύσεων εντάχθηκε και η πρωτοβουλία του Παναγιώτη Πολιτικού, ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος "Πολιτικός" στη Λαμία, που σε συνεργασία με τον
σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου,τίμησε τους δύο αριστούχους μαθητές κάθε τάξης με δωροεπιταγή σημαντικής αξίας.
Ο Παναγιώτης Πολιτικός αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη μνήμη του πατέρα του, Λουκά Πολιτικού, που φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο της Αμφίκλείας, εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές προσωπικότητες της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους. Πηγή
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.