Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Αρης Αμφίκλειας-Αναγέννηση Μαλεσίνας 71-66 παρουσία Γ. Ιωαννίδη

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.  Όλα υψηλά απόψε 13.10.2018 στο <κλειστό> των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αμφίκλειας.
Ο καλεσμένος, οι αποδόσεις των ομάδων, η αγωνία με την διακύμανση του σκορ και οι προσδοκίες για ένα νικηφόρο ξεκίνημα της μπασκετικής χρονιάς από την τοπική ομάδα, οι οποίες και επαληθεύτηκαν. Δ.Ι.Καλπύρης  

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αναγέννηση Μαλεσίνας με σκορ 71-66!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας για το δυναμικό παρόν που έδωσε στο κλειστό της Αμφίκλειας!
Περισσότερα για τον αγώνα από το stereabasket.gr
Με την αύρα του ‘ξανθού’ και τον Βουρτζούμη στο παρκέ!
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 71-66
Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Άρη Αμφίκλειας που επικράτησε της Μαλεσίνας με 71-66 με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να έχουν στο παρκέ τον Βαγγέλη Βουρτζούμη και στις εξέδρες τον Γιάννη Ιωαννίδη!
Μεγάλο ντέρμπι στην Αμφίκλεια με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες ειδικά έξω από τα 6,75μ. και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο στα τελευταία λεπτά. Στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου ο Άρης προηγήθηκε με 10 πόντους διαφορά (63-53), όμως η Μαλεσίνα απάντησε άμεσα, προσπερνώντας μάλιστα στο σκορ, με 65-66.
Στα τελευταία λεπτά ο Άρης πέρασε και πάλι μπροστά με καλάθι του Καστάνα που έγραψε το 67-66. Στην επόμενη κατοχή, η ομάδα της Αμφίκλειας κέρδισε φάουλ, με τον Μώρο να έχει 2/2, γράφοντας το 69-66 για να ακολουθεί άστοχο τρίποντο του Μητρόπουλου και να διαμορφωθεί το τελικό 71-66.
Από τους νικητές Τσεκούρας, Μώρος και Καστάνας ‘τράβηξαν’ το σκορ, σημειώνοντας μαζί 50 πόντους και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε ο Άρης να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Από την Μαλεσίνα ο Β. Καυκής είχε 23 πόντους στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες του Μιχ. Θάνου καθώς είναι τιμωρημένος.
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 16-19, 16-18, 19-17.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Μώρος 15, Μιχέλης 5, Παπαδάκης 9, Νικόλοβ 4 (1), Καστάνας 14, Τσεκούρας 21 (1), Βουρτζούμης 3 (1), Χατζής, Ζανιάς Ε., Ζανιάς Θ., Στιβαχτής, Στρωτός.
ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Νίκας): Μητρόπουλος 12 (2), Καυκής Α. 7 (1), Ιορδάνου 6, Θεοφανόπουλος 6, Καυκής Β. 23, Κοτσιομίτας 2, Πετράκος 8.
Υγ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Καλπύρη για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
ΑΡΗΣ Αμφίκλειας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.