Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Χιονοδρ. Κέντρο Παρνασσού: Έναρξη λειτουργίας στις 18/12


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες των εορτών των Χριστουγέννων, αλλά και τους χιονοδρόμους, εφόσον οι μετεωρολογικές προβλέψεις επαληθευθούν.
Σας περιμένουμε από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, επίσημη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου για τη χιονοδρομική περίοδο 2018-19.
Με επίκεντρο το χιονοδρόμο και επισκέπτη και τη βελτίωση της εμπειρίας που απολαμβάνουν, η ΕΤΑΔ Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στοχεύουν σε κινήσεις που ενισχύουν το συγκεκριμένο σκοπό, όπως η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Για την φετινή χιονοδρομική περίοδο, πέραν από την εύκολη πρόσβαση όλων στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των ελληνικών βουνών, με τους υπερσύγχρονους εναέριους αναβατήρες κλειστού και ανοικτού τύπου, θα παρέχεται στους λάτρεις των αθλημάτων snowboard και σκι μία ανανεωμένη πίστα snow park.
Και τη φετινή χρονιά οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ώστε να μπορούν όλοι να χαρούν την εξόρμησή τους στο χιονοδρομικό κέντρο και συγκεκριμένα με χαμηλότερες τιμές τις καθημερινές για χιονοδρόμους και επισκέπτες.
Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε μία καλή χιονοδρομική χρονιά.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.