Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Παρουσίαση του Βιβλίου "Η Μακρυγιαλού και άλλες ιστορίες" της Κ. Παναγιωτοπούλου, φωτο

Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και οι Εκδόσεις Εντευκτηρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας το βιβλίο της Κατερίνας Παναγιωτοπούλου  «Η Μακρυγιαλού και άλλες ιστορίες». 
Την εκδήλωση Προλόγισε η πρόεδρος του Ομίλου Ξανθή Κουτσογιάννη. Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βίβιαν Αργύρη, Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος και η Πρόεδρος Ε.Ε.Γ.Α. Αμφίκλειας Λουκία Δρίβα 
Ο δημοσιογράφος Θοδωρής Λιακόπουλος, Συντονιστής της εκδήλωσης, διάβασε τους Χαιρετισμούς  του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου και του εκδότη Γιώργου Κορδομενίδη, που δεν παρευρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι αντιδήμαρχοι Στυλίδας  Γεωργία Κοντού και Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης.
Για το βιβλίο μίλησε η ποιήτρια, κριτικός λογοτεχνίας και μέλος του Ομίλου Μαρία Σκουρολιάκου η οποία έκανε μια βαθιά και εμπεριστατωμένη ανάλυση στα κείμενα του Βιβλίου. 
Αποσπάσματα Κειμένων διάβασαν οι εκπαιδευτικοί Οδυσσέας Γκοτζαμάνης και Έφη Πολυζώη.
Το μουσικό «σχολιασμό» των αφηγημάτων επιμελήθηκαν οι Σχολές Κέφος –Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας με τους καθηγητές Λεμονιά Κελεπούρη (πιάνο), Θανάση Καρακώστα (βιολί) και Παναγιώτη Κέφο (κιθάρα)
Τέλος μίλησε η Συγγραφέας Κατερίνα Παναγιωτοπούλου η οποία ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης και τους παρευρισκόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.