Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτέας Σχηματαρίου-Αρης Αμφίκλειας 71-67

Μεγάλη νίκη για τον Πρωτέα Σχηματαρίου που επικράτησε του Άρη Αμφίκλειας με 71-67, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με την ομάδα του Σχηματαρίου να είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες, να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα ‘έδρα’ και να φτάνει στην επικράτηση.
Ο Άρης πλησίασε στο τέλος με διαδοχικά τρίποντα των Καστάνα και Βουρτζούμη, αλλά με καθοριστικούς πόντους κυρίως του Χαρίση (κορυφαίος των νικητών), ο Πρωτέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνος, φτάνοντας τις 3 νίκες στο γήπεδό του.
Κύριο χαρακτηριστικό του ματς, τα πολλά φάουλ, 57 στο σύνολο (!) και οι αναλόγως συχνές διακοπές με αποτέλεσμα το ντέρμπι να διαρκέσει περίπου 2 ώρες!
Στο ημίχρονο, ο Πρωτέας τίμησε για την προσφορά του στο μπάσκετ τον Βαγγέλη Βουρτζούμη που φέτος αγωνίζεται με τον Άρη Αμφίκλειας.
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Σοφόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-13, 18-15, 21-20, 13-19.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χαντζής): Πλέστης 7, Νταλαγιάννης 18 (3), Μαριάκης, Βαϊνάς 9 (3), Γιαννάκης Β., Μπαλάφας 2, Κολοβός 5, Βλαχάκης 2, Μπανούτας, Καραμαλέγκος, Χαρίσης 28, Μεθενίτης.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Στιβαχτής, Καστάνας 16 (1), Μώρος 5, Μιχέλης 6 (1), Ζανιάς Ευθ., Παπαδάκης 6 (2), Νικόλοβ 2, Βουρτζούμης 19 (3), Τσεκούρας 13, Ζανιάς Ευσ., Χατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.