Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Μεταφέρονται 2 Γιατροί & 2 Νοσηλευτές από το ΚΥ Αμφίκλειας στο ΚΥ Καμμένων Βούρλων!!!!!

24 άτομα μεταφέρονται από τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας του νομού Φθιώτιδας. Όλη η απόφαση της 5ης ΥΠΕ.
Ένα μήνα μετά την σφοδρή αντιπαράθεση της 5ης ΥΠΕ και του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, προχώρησε στη σύσταση και δημοσίευση του Οργανισμού για το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.
Στον συγκεκριμένο Οργανισμό περιγράφονται, η περιοχή ευθύνης του Κέντρου και ποια Περιφερειακά Ιατρεία θα υπάγονται σε αυτό, αλλά και το προσωπικό το οποίο σε αυτή τη φάση θα είναι «δανεικό» από εννέα (9) άλλα κέντρα υγεία κυρίως από το νομό.
Περιοχή ευθύνης του Κέντρου ΥγείαςΩς περιοχή ευθύνης του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) ορίζεται η περιοχή των Δήμων Καμένων Βούρλων, Αγ. Κωνσταντίνου και Μώλου καθώς και το Δημοτικό Διαμέρισμα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων.
Ειδικότερα θα μεταφερθούν ως αποκεντρωμένες Μονάδες στο Κ.Υ. Καμένων Βούρλων τα Π.Ι Ρεγκινίου και Μενδενίτσας που προέρχονται από το Κ.Υ Αμφίκλειας, τα Π.Ι Καμένων Βούρλων και Αγ. Κων/νου που προέρχονται από το Κ.Υ Αταλάντης και τα Π.Ι Μώλου και Θερμοπυλών που προέρχονται από το Κ.Υ Στυλίδας.
Προσωπικό
Στο πιο κρίσιμο ερώτημα, δηλαδή ποιο προσωπικό θα στελεχώσει τον νέο Οργανισμό, η απόφαση προβλέπει τη μεταφορά 24 ατόμων (Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού, Πληρώματος Ασθενοφόρου) από τα Κ.Υ. Αταλάντης, Αμφίκλειας, Στυλίδας, Ερυθρών, Δομοκού, Ιστιαίας, Μακρακώμης, Σχηματαρίου και Ελασσόνας.

Αναλυτικά δείτε τον παρακάνω πίνακα.   Πηγή
Σχόλιο blog AMFIKLIA : Αλήθεια σε ένα ΚΥ στο οποίο πλέον λειτουργεί με το μισό σχεδόν προσωπικό από αυτό που ξεκίνησε κάποτε θα πάρουν και ακόμη 2 γιατρούς και 2 νοσηλευτές?
Και με ποιον θα λειτουργεί πλέον? Με τον κανένα???? Απαξίωση τελείως. Περιμένω την αντίδραση του Δήμου μας σε αυτό το θέμα που προκύπτει από το πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.