Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας: Χριστουγεννιάτικο πάρτι στις 24/12

Επειδή Χριστούγεννα χωρίς πάρτι δεν γίνονται, για Πέμπτη συνεχή χρονιά! η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Πάρτι την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας με δυνατή μουσική, κέφι και χορό.


Θα προσφέρονται Δωρεάν:  ζεστό κρασί,ρακόμελοπίτες 


και από εφέτος ζεστή παραδοσιακή σούπα με τοπικό τραχανά! 

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν  ελπίδα, αγάπη καιαλληλεγγύη… 
Σας καλούμε να ενισχύσετε: 
τον Κουμπαρά Αλληλεγγύης
το  Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας, 


και να δοκιμάσετε γευστικά  “Hot dog” που θαπροσφέρονται προς 1,50€  
Όλα τα έσοδα και οι προσφορές θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη μαζί με όσα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Καλάθι Αλληλεγγύης που λειτουργεί μόνιμα στο τοπικό S/M Γαλαξίας αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως πχ στις προβολές της κινηματογραφικής λέσχης της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας.


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας συμμετέχοντας στην εκστρατεία για λιγότερο πλαστικό στη ζωή μας, από εφέτος θα προσφέρει τα ποτά σε χάρτινα ποτήρια, με την παράκληση να ξαναχρησιμοποιηθούν (για το δεύτερο ποτό).
Όσον αφορά στο σερβίρισμα της σούπας με τραχανά, έχουμε προμηθευτεί ειδικά δοχεία (μπολ)  από ίνες μπαμπού καλόγουστα και επαναχρησιμοποιούμενα που θα δίδονται στη συμβολική τιμή 1€, για να τα πάρει ο καθένας μαζί του.
Όσον αφορά τα κουταλάκια για τη σούπα, καλό είναι να φέρει ο καθένας το κουταλάκι του, θα έχουμε βέβαια πλαστικά κουταλάκια μίας χρήσης αλλά ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περιορίσουμε τη χρήση τους.
Για του χρόνου υποσχόμαστε να τα αντικαταστήσουμε και αυτά.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και την συμμετοχή σας σε αυτήν την προσπάθεια ενάντια στα πλαστικά μιας χρήσης.

Σας περιμένουμε


   Χρόνια Πολλά
με Υγεία και Ευτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.