Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση της Δημάρχου με το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση της Δημάρχου Αμφίκλειας – Eλάτειας, με το νέο Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, όπου τέθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στη Δημόσια Υγεία το Δήμο μας.Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της δωρεάν Δημόσιας Υγείας, που αποτελεί και προεκλογική μας υπόσχεση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Διοικητής δεσμεύτηκε για την άμεση πρόσληψη οδοντιάτρου, παιδιάτρου και ακτινοδιαγνώστη, καθώς και ενός πληρώματος ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.
Εν αναμονή της διαδικασίας ελέγχου των ακτινολογικών μηχανημάτων από την 5η ΥΠΕ και από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», προβλέπεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, να εγκατασταθεί μηχανισμός σύγχρονης αναλυτικής στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας. Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συμβάσεις προμήθειας καυσίμων, πετρελαίου θέρμανσης και αναλώσιμων τόσο για το Κέντρο Υγείας, όσο και για τα περιφερειακά μας ιατρεία.
Παράλληλα, θα βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με τον Διοικητή, ώστε το επόμενο διάστημα να προωθηθούν οι απαραίτητες λύσεις, που θα βελτιώσουν αισθητά τις Υπηρεσίες Υγείας που παρέχονται από τα Περιφερειακά Ιατρεία Ελάτειας, Κάτω Τιθορέας και Μπράλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.