Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο τύπου ΦΔΕΔ Παρνασσού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού (ΦΔΕΔΠ)
Την Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 στην έδρα του (ΦΔΕΔΠ) υποδεχτήκαμε πολλούς επισκέπτες στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, δράσεις που περιλαμβάνονται στους στόχους λειτουργίας των Φορέων. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για το κοινοτικό οικολογικό δίκτυο NATURA 2000, το θεσμό των Φορέων Διαχείρισης στην Ελλάδα και ειδικά για τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού και τις δράσεις του.
Η μια ομάδα αποτελούνταν από 6 καθηγητές και επιστημονικούς συνεργάτες της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και η άλλη από 65 άτομα, τα οποία επισκέφθηκαν τον Παρνασσό στο πλαίσιο υπαίθριων δραστηριοτήτων που διοργάνωσε για τα μέλη της η εταιρεία «Δημιουργείν Ευ Ζην».
Σε όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους και την πρόθεσή τους να επισκεφθούν τον ΦΔΕΔΠ και άλλες εποχές του χρόνου, δόθηκαν αναμνηστικά φυλλάδια και αφίσες του Φορέα.



Για το Δ.Σ. ΦΔΕΔ Παρνασσού
Η Πρόεδρος

Θέκλα Κ. Τσιτσώνη
Καθηγήτρια Σχολής Δασολογίας
& Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.