Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μόδι -Δύο αλλοδαποί αγρότες καταπλακώθηκαν από τρακτέρ και βρήκαν τραγικό θάνατο

Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να χαθούν δυο ανθρώπινες ζωές - Και οι δυο ήταν οικογενειάρχες και άνθρωποι του μεροκάματου.
Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Μοδίου του Δήμου Αμφικλείας – Ελάτειας, η είδηση για ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα στον οποίο επέβαιναν δύο νέοι άνθρωποι.
Δυστυχώς και οι δύο επιβάτες του τρακτέρ, ένας 41χρονος Βούλγαρος και ένας 40χρονος Αλβανός, βρήκαν τραγικό θάνατο κάτω από το βαρύ όχημα και ανασύρθηκαν νεκροί από τους πυροσβέστες του Κλιμακίου Αμφίκλειας, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο με επικεφαλής το Διοικητή τους Επαμεινώνδα Βρακάκο.
Και οι δυο ήταν οικογενειάρχες, είχαν από δυο παιδιά ο καθένας και διέμεναν χρόνια στην περιοχή. Άνθρωποι του μεροκάματου και του μόχθου που έκαναν όλες τις δουλειές για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε η σύζυγος του 40χρονου Αλβανού μαζί με άλλους συγγενείς και εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.
εν ξέρουν ποιος οδηγούσε
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο άτυχοι άνδρες πήραν το τρακτέρ από μια ηλικιωμένη γυναίκα για να κουβαλήσουν με την πλατφόρμα πέτρες.
Το βάρος σε ένα κατηφορικό σημείο φαίνεται ότι έσπρωξε τον γεωργικό ελκυστήρα που ανετράπη με αποτέλεσμα να παγιδεύσει τους δύο οικογενειάρχες κάτω από τα συντρίμμια του.
Ακολούθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους, από τους πυροσβέτσες του ΠΚ Αμφίκλειας, αλλά ήταν πλέον αργά και για τους δύο.
Μέχρι τώρα δεν έχει γνωστό ποιος οδηγούσε το τρακτέρ και είναι κάτι που ερευνάται από την αστυνομία. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.