Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Πρόβλημα και πάλι με την σελίδα μας στο facebook-Ενημέρωση

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι για μια ακόμη φορά η 2η σε 3 μήνες αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα που αφορά τον λογαριασμό της σελίδας μας στο facebook.

Για κάποιον ακατανόητο για εμάς λόγο κάποιος ή κάποιοι , άγνωστο ποιοι έχουν κάνει καταγγελία για την σελίδα μας στο facebook επειδή λέει περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook., με αποτέλεσμα να έχει μπλοκαριστεί η σελίδα μας και να αδυνατούμε να μεταφέρουμε εκεί τα άρθρα μας, αλλά και γενικά κανένα περιεχόμενο, βίντεο, φωτογραφία ακόμη και απλό σχόλιο.
Δυστυχώς παρόλη την επικοινωνία μας με το facebook δεν έχει καταστεί δυνατό να αποκατασταθεί το πρόβλημα και παραμένει η ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ποιος τόσο πολύ κακόβουλος (γιατί τέτοιος πιστεύουμε τελικά ότι είναι), έκανε κάτι τέτοιο και κατήγγειλε μια σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον τόπο της και την προβολή της.
Τόσο πολύ τους ενοχλούσε η σελίδα μας που ήθελαν σώνει και καλά να μας φιμώσουν στο μεγαλύτερο κοινό που υπάρχει αυτή την στιγμή στο facebook?
Συγχαρητήρια θα τους πούμε εμείς. Τα κατάφεραν…….
Τώρα αν είναι ικανοποιημένοι από αυτό μόνο αυτοί το ξέρουν. Ένα μόνο θα τους πούμε . Η κακία μένει τελικά και η βλακεία η οποία είναι ανίκητη.
Ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα και να μπορούμε ξανά να λειτουργούμε την σελίδα μας στο facebook.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το blog AMFIKLIA δεν «μασάει» από τέτοια και θα συνεχίσει ακόμη πιο δυνατό από ποτέ. Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν ποτέ.
Συνεχίστε να μας στηρίζετε διαβάζοντας τα άρθρα μας στο www.amfiklia.gr και στην σελίδα μας στο twitter και σύντομα θα επανέλθουμε δριμύτεροι και στο facebook………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.