Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΓΣ Παρνασσός-Ανακοίνωση, ευχαριστήριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί μετά την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η ομάδας τερμάτισε στην 4η θέση για τη φετινή χρονιά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν τη φετινή περίοδο στην ομάδα μας και έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό,τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Καραχρήστο για την άψογη συνεργασία που είχαμε,όλα τα μέλη του συμβουλίου για τη διετή μας συνεργασία,την υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου μας Ιωάννα Νικολοπούλου και τον αντιδήμαρχο Ξηρομερίτη Γεώργιο.
Ευχαριστώ τη δήμαρχο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή για την έμπρακτη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον πρώην πρόεδρο Πήλιουρα Ηλία για την βοήθειά του και τις συμβουλές του.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους τους φίλους της ομάδας επώνυμους και ανώνυμους καθώς και τους χορηγούς μας που με την οικονομική τους βοήθεια μας στήριξαν ώστε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στις υποχρεώσεις μας.
Με το πέρας των ευχαριστιών θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η θητεία του τρέχοντος συμβουλίου ολοκληρώθηκε και ελπίζουμε να συνεχιστεί η καλή πορεία της ομάδας από το επόμενο συμβούλιο.
Ως εκ τούτου μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση όπου θα ενημερωθείτε για τον οικονομικό απολογισμό  της ομάδας και θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου.
Εύχομαι να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι των τελευταίο καιρό,να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και φυσικά υγιείς στα γήπεδα.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στιβακτής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.