Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Νέα πρόσωπα δίπλα στη Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή σύμφωνα με την απόφασή της για τον ορισμό νέων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων.
Πλέον ο Δήμος εκτός από γυναίκα Δήμαρχο θα έχει και γυναίκα Αντιδήμαρχο, καθώς η Πετρούλα Τσιρνόβα αναλαμβάνει τα ηνία στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας στη θέση του Γεώργιου Ξηρομερίτη ο οποίος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης.
Επίσης στη Δημοτική Ενότητα Τιθορέας αναλαμβάνει ο Κώστας Παπακωνσταντίνου στη θέση του Χρήστου Βαΐτσου. Πρόκειται για άνθρωπο με μεράκι για τα κοινά και αγωνία για το μέλλον του τόπου.

Αναλυτικά η απόφαση της Δημάρχου έχει ως εξής:
Ορίζουμε τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με θητεία από 01.11.2020 έως 31.10.2021 και τους μεταβιβάζουμε την άσκηση των εξής αρμοδιοτήτων, όπως αυτές αναφέρονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει:
1. Τον κ. Θωμά Κοντούνη του Ιωάννη Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.
2. Τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου του Δημητρίου, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες , με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.
3. Την κα. Πετρούλα Τσιρνόβα του Ευσταθίου Αντιδήμαρχο Διοικητικού, Πολιτισμού και Προγραμματισμού με αντιμισθία, και θα ασκεί τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμφίκλειας. Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατεθείσες αρμοδιότητες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη της Δημάρχου.

Οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών παραμένουν στην εποπτεία της Δημάρχου με αναπληρώτρια την κα. Πετρούλα Τσιρνόβα.
Σε όλους τους Αντιδημάρχους, ανατίθεται η αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Δημάρχου. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδική αιτιολογημένη απόφαση Δημάρχου.

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κα. Πετρούλα Τσιρνόβα.
Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου κ. Κοντούνη Θωμά όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος.
Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου κας. Πετρούλας Τσιρνόβα όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο αντιδήμαρχος κ.Γκενεράλης Σεραφείμ.
Όταν η ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί o Αντιδήµαρχος Θωμάς Κοντούνης, που αναπληρώνει τη ∆ήµαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα της ∆ηµάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήµαρχο κ. Πετρούλα Τσιρνόβα. Πηγή

Ορίζουμε εντεταλμένους σύμβουλους ως εξής:
1. Αγροτικής Ανάπτυξης ορίζεται ο κ. Ιωάννης Δ. Αυγερινάκος.
2. Αθλητισμού και αθλητικών υποδομών ορίζεται η κα. Ιωάννα Νικολοπούλου Κίσσα.
3. Νέας Γενιάς, Εθελοντικών Οργανώσεων & Συλλογικών φορέων του Δήμου ορίζεται η κα Χρυσάνθη Λ. Παπακωνσταντίνου.
4. Ακίνητης δημοτικής περιουσίας ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Ευστ. Βαφειάς.
5. Τουριστικής Ανάπτυξης ορίζεται ο κ. Γεώργιος Δ. Ξηρομερίτης.

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ τον ΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ και τον προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους όπως αυτή αναρτήθηκε την 1-11-2020 στο amfiklia . gr
    Μεταξύ άλλων έγραφε : Αναλυτικά η απόφαση της Δημάρχου έχει ως εξής……….. « οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών παραμένουν στην εποπτεία της Δημάρχου με αναπληρώτρια την κα. Πετρούλα Τσιρνόβα.»
    Δεν ξέρω αν άλλαξε στον οργανισμό κάτι , αλλά τουλάχιστον μέχρις εκεί που εγώ ξέρω «Διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών» στον Δήμο μας ΔΕΝ υφίσταται . Υπάρχουν τμήματα και γραφεία . Πως άλλωστε θα ήταν δυνατό να υπάρχει επιμέρους Διεύθυνση χωρίς αυτή να υπάγεται σε ήδη υφιστάμενη γενική Διεύθυνση ?? Το επισημαίνω με καλή διάθεση , γιατί στις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου , όπως έχουμε ξαναπεί , θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή πριν δημοσιοποιηθούν ώστε να μην παρατηρούνται άξια σχολιασμού λάθη και παραλήψεις . Οι υπεύθυνοι σύνταξης των ανακοινώσεων θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο .
    Θανάσης Παπακωνσταντίνου 2-11-2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.