Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Σταϊκούρας: «15 σημαντικά έργα για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας»

Στην Κάτω Τιθορέα, στην έδρα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους Δήμους της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της αναλυτικής ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών για τα έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο κ. Σταϊκούρας, παρουσία της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή, παρουσίασε 15 σημαντικά έργα που ολοκληρώθηκαν, προχώρησαν ή έχουν δρομολογηθεί και με δικές του ενέργειες, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Έργα όπως η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι εγκεκριμένες προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος στο «Αντώνης Τρίτσης», η αγροτική οδοποιία αλλά και οι έκτακτες χρηματοδοτήσεις προς Φορείς και Νομικά Πρόσωπα της περιοχής.  ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σταϊκούρα:

Από την πλευρά της η κα Στιβακτή, επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών, αυτά τα τρία χρόνια, σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη και… πρωτόγνωρη εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και της αύξησης του ενεργειακού κόστους.
«Δε θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε την ενεργή στήριξή σας», είπε η Δήμαρχος ευχαριστώντας τον κ. Σταϊκούρα, περιγράφοντας κι εκείνη με τη σειρά της τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί για την περιοχή.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.