Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Yπογραφή σύμβασης για την "Αντικατάσταση - επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας",

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα ακόμα έργο πνοής ξεκινάει για τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, μετά τη σημερινή υπογραφή σύμβασης για την "Αντικατάσταση - επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας", συμβασιοποιημένου ποσού 495.601,59€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".
Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης της Αμφίκλειας, που ήταν πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και υλικών, με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας 3ης γενιάς, κατάλληλο για πόσιμο νερό. Πέραν της διασφάλισης της ποιότητας του νερού, οι στοχευμένες παρεμβάσεις θα εξασφαλίσουν επάρκεια πίεσης και καλύτερης υδροδότησης σε αυτό το τμήμα του οικισμού, που μέχρι πρότινος υδροδοτούνταν εις βάρος του υπόλοιπου οικισμού.
Σειρά έχουν τα δίκτυα ύδρευσης Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, αφού αναμένεται η έγκριση των προσυμβατικών ελέγχων από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις τους το προσεχές διάστημα.
Η σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών ετών απέδωσε καρπούς, γεγονός που μαρτυρούν οι εξελίξεις στα έργα ύδρευσης και όχι μόνο. Μετά από αγώνα δρόμου υποβάλαμε ώριμες και πλήρεις προτάσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν, δημοπρατήθηκαν άμεσα και σήμερα συμβασιοποιούμε έργα υποδομής, απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Και συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.