Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Σε επιφυλακή Φθιώτιδα και Στερεά για πυρκαγιές

«Θα πέσουν πρόστιμα…» σε όποιον παρά τις προειδοποιήσεις και απαγορεύσεις ανάψει φωτιά στην ύπαιθρο ή ακόμη χειρότερα γίνει αιτία να εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τα ποσοστά υγρασίας και τις γενικότερες κλιματολογικές συνθήκες, έχουν δημιουργήσει πολύ άσχημες συνθήκες ανεβάζοντας τα ποσοστά επικινδυνότητας για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.
Η Λοκρίδα, ολόκληρη η Βοιωτία και σχεδόν όλη η Εύβοια βρίσκεται σε «πορτοκαλί συναγερμό», σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Προκειμένου να υπάρχει η βεβαιότητα του καλύτερου δυνατού συντονισμού και για να ενημερωθούν όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας για το μέρος της συνδρομής που τους αναλογεί, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π._ στο γραφείο του στην πλατεία Ελευθερίας.
Στην κάμερα του LamiaReport μίλησαν εκτός του κ. Σανίδα και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Κων/νος Θεοφιλόπουλος και ο Διοικητής των Π.Υ. Φθιώτιδας Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος.Μάλιστα ο κ. Μούτσελος τόνισε ότι υπάρχουν οι σχετικές διατάξεις που απαγορεύουν συγκεκριμένες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, ειδικά τέτοιες ημέρες και προειδοποίησε για βεβαίωση προστίμων. ΠΗΓΗ    Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.