Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

200 Δέματα Αγάπης μοίρασε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Με χαμόγελο, ζεστή καρδιά και περίσσευμα αγάπης μοιράσαμε και φέτος 200 "Δέματα Αγάπης" στους κοινωνικά ευάλωτους και στους μοναχικούς δημότες μας.
Τα δέματα γέμισαν γλυκά, τσουρέκια, είδη πρώτης ανάγκης και όλα τα απαραίτητα για ένα γιορτινό τραπέζι κι εμείς γεμίσαμε αισιοδοξία και ελπίδα, από την ευγνωμοσύνη που εισπράξαμε.
Μία συμβολική κίνηση, που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας να στηρίξει όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε ανάγκη. Δύσκολες εποχές, όμως η Κοινωνική μας Υπηρεσία θα συνεχίσει να βοηθάει με κάθε τρόπο, με δράσεις αλλά και με εθελοντική προσφορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σούπερ μάρκετ του Δήμου μας "Market In" που, δείχνοντας πάντα το κοινωνικό τους πρόσωπο, ενισχύουν τα Δέματα Αγάπης.
Η Γέννηση του Κυρίου μας πλησιάζει! Το μήνυμα της αλληλεγγύης ας γίνει πράξη από όλους μας... Γιατί όλοι αξίζουμε λίγη μαγεία, μα κυρίως αξίζουμε ευτυχισμένα Χριστούγεννα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.