Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας, που στεγάζεται στον 1ο όροφο του "Παπακώστειου" Πνευματικού Κέντρου Αμφίκλειας, φόρεσε τα γιορτινά της και μας περιμένει να την επισκεφθούμε σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, από τις 17:00 έως και τις 19:00 το απόγευμα.
 Είναι μία άριστη ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, που οι υποχρεώσεις μας δεν μας το επιτρέπουν τις πρωινές ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης, να ξεναγηθούμε στους χώρους της, να θαυμάσουμε τον υπέροχο στολισμό της και το κυριότερο να δανειστούμε δωρεάν ένα ή και περισσότερα βιβλία από την πλούσια συλλογή της, που απευθύνεται σε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, η περίοδος των σχολικών διακοπών μπορεί να αξιοποιηθεί μεταξύ άλλων και ως ένα μαγικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων.
 Για όσους αγαπούν το βιβλίο, το οποίο είτε είναι γιορτές είτε όχι θα παραμένει πάντοτε ένα ασφαλές καταφύγιο και μία ευχάριστη ανάπαυλα από την απαιτητική καθημερινότητα, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας εξυπηρετεί το κοινό καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες πρωινές 9:00 - 14:00. Από σήμερα και ως το τέλος του χρόνου θα είναι ανοιχτή και κάθε Πέμπτη απόγευμα, συμμετέχοντας με μικρές δράσεις στο γενικότερο εορταστικό κλίμα του Δήμου μας και προσθέτοντας αξία, χαρά και χρώμα στις αναμνήσεις μας.
 Πέραν του καθαρά δανειστικού της ρόλου, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της, αποτελεί κυψέλη πολιτισμού για τον τόπο μας και αξίζει τη στήριξη όλων μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.