Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Θανάση Τσουροπλή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας

Μαζί με τις ευχές του μας έφερε και τα δωράκια του σήμερα ο γνωστός συμπατριώτης μας Θανάσης Τσουροπλής πρώην Γενικός Γραμματέας για πολλά χρόνια του Υπουργείου Παιδείας και νωρίτερα Ναυτιλίας. 
Με αφορμή μια συζήτησή μας σε ανύποπτο χρόνο , σχετικά με τυχόν δυνατότητα εξεύρεσης ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή προς αντικατάσταση παλαιότερου παρωχημένης τεχνολογίας , τον είδαμε νωρίς το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου στο κατώφλι της βιβλιοθήκης μας , κρατώντας τον νέο υπολογιστή αλλά και τέσσερις πέντε μεγάλες κούτες γεμάτες βιβλία. Χριστουγεννιάτικο δωράκι μας είπε για τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους μας!!
Μαζί του , όπως κι άλλες φορές , φρόντισε να έχει και έναν δικό του άνθρωπο τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, για την εγκατάσταση του νέου μηχανήματος και τον έλεγχο λειτουργίας των ηλεκτρονικών επικοινωνιακών και ιντερνετικών συστημάτων μας όπως και την αναβάθμισή τους όπου χρειαζόταν
Παράλληλα , σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας , διερευνήθηκε η δυνατότητα αναβάθμισης και ορισμένων ανάλογων υποστηρικτικών ηλεκτρονικών συστημάτων του σχολείου και θα αναληφθεί εκ μέρους του προσπάθεια και προς αυτή την κατεύθυνση .
Τον ευχαριστήσαμε θερμά τον συμπατριώτη μας κ. Θανάση Τσουροπλή για τα «δώρα» του , το συνεχές ενδιαφέρον για το δημιούργημά του, την Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας και την πάντα καλή του διάθεση και προθυμία να βοηθήσει τον τόπο όσο και με όποιο τρόπο μπορεί. Αυτό το έμπρακτο ενδιαφέρον του όπως είναι γνωστό άλλωστε , είναι διαρκές και θερμό και η ανταπόκρισή του στα όποια αιτήματά μας δεδομένη και το δυνατόν άμεση. Είναι η τρίτη φορά θυμίζουμε που ο κύριος Τσουροπλής καλύπτει ανάγκες της βιβλιοθήκης μας τα τελευταία δυο τρία χρόνια.
Τύχη αγαθή για τον τόπο μας όπως και για κάθε τόπο , να έχει πατριώτες που δεν τον λησμονούν , τον αγαπούν , τον νοιάζονται κι όσο μπορούν τον φροντίζουν κιόλας .
Τον ευχαριστήσαμε από καρδιάς. Του ευχηθήκαμε εκ μέρους και όλων των συμπατριωτών μας καλές γιορτές , χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και προκοπή για τον ίδιο και την οικογένειά του. Τις ευχές του , μας παρακάλεσε να διαβιβάσουμε κι εμείς προς όλους εσάς τους φίλους και συμπατριώτες του .
Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας
Κεντρική Πλατεία (25ης Μαρτίου)
Πολιτιστικό Κέντρο “Παπακώστειο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.