Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση του Υποέργου 2 Παράρτημα για πληθυσμό ΡΟΜΑ του “Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας”, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Οι θέσεις είναι, ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός (1), ΠΕ Παιδαγωγός (1) και ΥΕ Διαμεσολαβητής (1).
Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της έως τη λήξη του υποέργου (01-10-2023) με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του υποέργου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στο πρωτόκολλο του Δήμου info@dimos-amfiklias-elatias.gr (σε μορφή pdf), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Κηφισού 30, Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35015, υπ’ όψιν κου Παπαγεωργίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2234350316).
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.
Περισσότερα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.