Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας

Επειδή Χριστούγεννα χωρίς πάρτι δεν γίνονται η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας –Ελάτειας, μετά από διάλειμμα 2 ετών λόγω πανδημίας, διοργανώνει ξανά:
Χριστουγεννιάτικο Πάρτι Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας με Ζωντανή Μουσική, κέφι και χορό.
Θα προσφέρονται Δωρεάν: ζεστό κρασί, ρακόμελο και παραδοσιακός τραχανάς! 

Ζωντανή Μουσική!
Τρεις διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, με διαφορετικές μουσικές αναζητήσεις, που τις συνδέουν το πάθος και η αφοσίωση στη μουσική συνεργάζονται με σκοπό να μεταφέρουν το συναίσθημα και την ευχάριστη διάθεση των ημερών μέσα από την μουσική.
Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Εγκόλφιο (Άκη) Ρεστέμη στις κιθάρες και στα φωνητικά, την Βικτώρια Αθαναηλίδου στα φωνητικά και τον Στέφανο Μπουραζά στα πλήκτρα.

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν Ελπίδα, Αγάπη και Αλληλεγγύη
Σας καλούμε να ενισχύσετε:
τον Κουμπαρά Αλληλεγγύης, και να δοκιμάσετε γευστικά “Hot dog” που θα προσφέρονται προς 2€
Όλα τα έσοδα θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη μαζί με όσα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Καλάθι Αλληλεγγύης που λειτουργεί μόνιμα στο τοπικό S/M Γαλαξίας αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας συμμετέχοντας εδώ και χρόνια στην εκστρατεία για:
λιγότερο πλαστικό στη ζωή μας θα προσφέρει τα ποτά σε χάρτινα οικολογικά ποτήρια πλήρως βιοδιασπώμενα - χωρίς καθόλου πλαστικό, με την θερμή παράκληση να ξαναχρησιμοποιηθούν (για το δεύτερο ποτό).
Όσον αφορά στο σερβίρισμα της σούπας με τραχανά, έχουμε προμηθευτεί ειδικά δοχεία (μπολ) από ίνες μπαμπού καλόγουστα και επαναχρησιμοποιούμενα που θα δίδονται στη συμβολική τιμή 1€, για να τα πάρει ο καθένας μαζί του και να τα ξαναχρησιμοποιήσει.
Σας περιμένουμε

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.