Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Εργασιών συνέχεια στο Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας

Εργασιών συνέχεια στο Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας. Μετά τη συντήρηση της στέγης, σειρά είχε το δάπεδο στον χώρο που βρίσκονται τα όργανα της παιδικής χαράς. Έναν χώρο της σχολικής μονάδας όπου τα παιδιά επισκέπτονται σε καθημερινή βάση, αφού εκεί παίζουν και περνούν μεγάλο κομμάτι της μέρας τους.
Προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία των μαθητών, ζητήσαμε από την εταιρεία Ecoelastika Α.Ε. την κατασκευή ελαστικού δαπέδου ασφαλείας από ανακυκλωμένα ελαστικά. Η Ecoelastika είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλική προς το περιβάλλον και υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής. Την ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά της.
Το αίτημά μας, χάρη στις ενέργειες του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε θερμά, ικανοποιήθηκε άμεσα. Ευχαριστίες, όμως, οφείλουμε και στο Τεχνικό Γραφείο "Κούσουλα", το οποίο ανέλαβε δωρεάν να αποτυπώσει σχεδιαστικά τον χώρο παρέμβασης, το συντομότερο δυνατόν.
Σκοπός των άμεσων ενεργειών όλων μας ήταν να εκμεταλλευτούμε την τρέχουσα περίοδο των σχολικών διακοπών. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος μας, επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, προέβη στις απαιτούμενες προπαρασκευαστικές εργασίες (βάση από σκυρόδεμα), ώστε να τοποθετηθεί το εν λόγω δάπεδο και οι μικροί μας φίλοι, με την επιστροφή τους στο σχολείο, να βρουν το προαύλιό τους ανανεωμένο και ασφαλές.
Με επίκεντρο τα παιδιά μας, άριστη συνεργασία και στόχο την ασφάλειά τους καθώς και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, προχωρούμε σε παρεμβάσεις που εκτός από την βελτίωση της καθημερινότητας έχουν παράλληλα περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.