Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Αντάμωμα της τάξης του 1988 του Λυκείου Αμφίκλειας στις 20/1/2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Αφού πέρασαν 36 ολόκληρα χρόνια από την αποφοίτηση μας από Λύκειο Αμφίκλειας, η πολυπληθέστερη ίσως τάξη των τελευταίων 40-45 ετών, (με συμμαθητές από Αμφίκλεια, Πολύδροσο, Μαριολάτα, Λιλαία, Επτάλοφο, Τιθρόνιο, Παλαιοχώρι, Μπράλο, Δρυμαία και Μόδι), αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 3ο αντάμωμα-επανασύνδεση των παλαιών συμμαθητών-τριων στις 20 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30 στην Αμφίκλεια, στην ταβέρνα "Καλιφόρνια".
Διευκρινιστικά για αποφυγή παρεξηγήσεων η συνάντηση αφορά την τάξη του 1988 (αποφοίτηση), αλλά και όσους συμπορευτήκαμε μαζί σε προηγούμενες τάξεις αλλά δεν συνεχίσαμε μέχρι τέλους.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το 1ο αντάμωμα της τάξης το 2013, η 2η και η 3η από το 2ο αντάμωμα το 2018 και η τέταρτη είναι από τα σχολικά μας χρόνια , όπου απεικονίζεται ένας μέρος της τάξης.
Παρακαλούνται όσοι δουν αυτό το άρθρο και ανήκουν στην τάξη του 1988, αν τυχόν έχουν φωτογραφίες από εκείνη την εποχή, (σχολικές, εκδρομές κτλ), κατά προτίμηση ψηφιοποιημένες, να τις στείλουν στην διεύθυνση e-mail amfikleia@yahoo.gr του blog Amfiklia, προκειμένου να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες και να δημιουργήσουμε μια φωτοπαρουσίαση για να θυμηθούμε τα παλιά.
Επίσης όσοι έχουν επικοινωνία με παλιούς συμμαθητές παρακαλούνται να τους ειδοποιήσουν για την συνάντηση. Καλό θα ήταν να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να ξεπεράσουμε τους 35 που βρεθήκαμε στην πρώτη μας συνάντηση το 2013 και τους 41 στην δεύτερη συνάντηση του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.