Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Συμμετοχή του ΓΕ.Λ Αμφίκλειας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Space EDUnity/ERASMUS+

Το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας συμμετείχε με την Α΄και Β΄Λυκείου στα πλαίσια δημιουργίας μαθητικών κοινοτήτων για την ενσωμάτωση δεδομένων τηλεπισκόπησης από δορυφόρους στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Space EDUnity/ERASMUS+».
Οι μαθητές παρακολούθησαν τον κο Θεοδωρόπουλο που συνδέθηκε μαζί μας μέσω Νορβηγίας και συζήτησαν τη χρήση των πληροφοριών από την τηλεπισκόπηση της γης μας (με συγκεκριμένα παραδείγματα από τη χώρα μας) μέσω δορυφόρων για τις πλημμύρες, τους σεισμούς και τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας ή γειτονικές χώρες (σύνδεση γνώσης με την καθημερινή ζωή τους).
Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του έργου κα Σάλτα Φωτεινή, τον κο Θεοδωρόπουλο και τον δικό μας υπεύθυνο καθηγητή Φυσικών Επιστημών κο Κέφο Ιωάννη.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στο ιστολόγιό μας: https://blogs.sch.gr/lykamfik/2024/01/14/symmetochi-toy-ge-l-amfikleias-sto-eyropaiko-programma-space-edunity-erasmus/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.