Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Parnassos Ski - Bus (Αθήνα-Αμφίκλεια-ΧΚ Παρνασσού)

Ο Παρνασσός μας ντύθηκε στα λευκά και μας προ(σ)καλεί να τον επισκεφθούμε, το Parnassos Ski - Express ξεκινάει τα καθημερινά δρομολόγιά του κι εσείς δεν έχετε καμία δικαιολογία αδυναμίας πρόσβασης στο φημισμένο και σύγχρονο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
 Είτε είστε φανατικοί χιονοδρόμοι είτε απλώς λάτρεις της φύσης, το Ski Bus Κλαουδάτος, με εμπειρία χρόνων και αξιοπιστία, είναι η ευκαιρία σας για άνετο, ασφαλές και ξεκούραστο ταξίδι, που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος.
 Ήδη από το προσεχές Σ/Κ ξεκινούν καθημερινές ημερήσιες εκδρομές από Αθήνα μέχρι Χ.Κ.Π. και επιστροφή, με μοναδική στάση στην Αμφίκλεια, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες και τον εξοπλισμό σας, να θαυμάσετε τις ομορφιές της γραφικής μας κωμόπολης και να γευτείτε τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα.
 Περισσότερες πληροφορίες για κόστος, κρατήσεις, ώρες και σημεία αναχώρησης - άφιξης θα βρείτε στη σελίδα στο fb Trip Experience και στα τηλ: 2234022225 / 6993218072 / 6993323074.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.