Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

2ο στην Φθιώτιδα σε αγόρια και κορίτσια στο βόλει το ΓΕΛ Αμφίκλειας

Δεν έχει σημασία μόνο η νίκη, αλλά και ο δρόμος προς αυτή.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τις ομάδες των κοριτσιών και αγοριών στην πετοσφαίριση του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας! Κερδίσαμε τη δεύτερη θέση στη Φθιώτιδα και για τους δύο αγώνες! Μπράβο στα παιδιά μας! Μπράβο στον γυμναστή μας, κο Νικόλαο Μπέη. 
Μπορεί να χάσαμε, ωστόσο δεν είναι και μικρή η κατάκτηση της 2ης θέσης, αν σκεφτούμε τα μεγέθη των σχολείων που είχαμε να συναγωνιστούμε. 
Συγχαρητήρια για τη νίκη και των άλλων σχολείων 4ου και 5ου ΓΕΛ Λαμίας. Ας σκεφτούμε το πόσο σημαντικό είναι οι νέοι μας να βρίσκουν τέτοιες θετικές διεξόδους στη ζωή τους, όπως ο αθλητισμός! 
Θα σταθούμε επίσης στη σύσσωμη συμπαράσταση της κερκίδας μας, όπου όλοι μαζί εμείς Γυμνάσιο και Λύκειο Αμφίκλειας, εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς στηρίζαμε τον αγώνα των παιδιών μας με ήθος και αθλητική ευπρέπεια. 
Ευχαριστούμε θερμά τη Δήμαρχο, κα Αθανασία Στιβαχτή, που ήταν εκεί μαζί με τον κο Σκλαβούνο Λουκά, πρώην Δήμαρχο και Γυμναστή, για να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας. ΠΗΓΗ
Συγχαρητήρια και από εμάς για την επιτυχία των παιδιών που δείχνει πόσο ανεπτυγμένος είναι ο αθλητισμός στην πόλη μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.