Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Συνάντηση εργασίας Αθανασίας Στιβακτή και Γιάννη Οικονόμου

Συνάντηση εργασίας είχαμε στο Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας, με τον Βουλευτή Φθιώτιδας, πρώην Υπουργό και συντοπίτη μας κ. Γιάννη Οικονόμου.
Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του κ. Οικονόμου με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, έγινε παρουσία όλων των Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής και μας έδωσε τη δυνατότητα μιας εποικοδομητικής συζήτησης για τα καίρια προβλήματα του Δήμου μας.
Στην κορυφή της λίστας των σημαντικότερων ζητημάτων, που θέσαμε υπόψιν του Βουλευτή μας, ήταν η αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους, καθώς και του δημογραφικού προβλήματος, η κάλυψη βασικών αναγκών και η αναβάθμιση στις υποδομές υγείας, παιδείας και πρωτογενούς τομέα, η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας και η διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Επίσης, ενημερώσαμε τον κ. Οικονόμου για την εξέλιξη έργων και παρεμβάσεων που υλοποιούνται χάρη σε από κοινού ενέργειές μας, ενώ λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες μας, προς όφελος του τόπου μας.
Η αποδεδειγμένη και καρποφόρα συνεργασία μας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, αφού σκοπός όλων μας είναι η επίτευξη αναπτυξιακών στόχων, που θα βελτιώσουν τόσο την καθημερινότητα των δημοτών όσο και τη συνολική εικόνα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.