Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από το Γενικό Λύκειο-Γυμνάσιο Αμφίκλειας

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου εορτάστηκε με απαγγελία ποιημάτων, εξιστόρηση χρονικού, θεατρικά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς από το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Αμφίκλειας. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν από το Λύκειο οι εκπαιδευτικοί Σιλιτζής Χρήστος (ΠΕ02) και Λαμπρούση Ευαγγελία (ΠΕ03) και από Γυμνάσιο η Ράπτη Έφη (ΠΕ02) και ο Μπάτραλης Βασίλειος (ΠΕ02). Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές μας και από τα δύο σχολεία που συμμετείχαν ένθερμα στη γιορτή αυτή.
Η 25η Μαρτίου αποτελεί όχι μόνο μνήμη παρελθόντος, αλλά και μνήμη μέλλοντος, όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Υπουργός Παιδείας κος Κυριάκος Πιερρακάκης. Οι επαναστάσεις της εποχής μας καλούνται να απαντήσουν σε νέες προκλήσεις και συντελούνται με διαφορετικά μέσα. Ωστόσο, το διακύβευμά τους παραμένει ένα – και αυτό είναι η ελευθερία. Και η ελευθερία πάντα, σε κάθε εποχή και σε κάθε της έκφανση, «θέλει αρετήν και τόλμην», όπως έγραψε ο Ανδρέας Κάλβος.
Στη συνέχεια παρατίθεται υλικό από τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου-Γυμνασίου Αμφίκλειας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!  ΠΗΓΗ

IMG 1927IMG 1925IMG 1928

εικόνα Viber 2024 03 23 10 07 32 673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.