Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Αμφίκλειας 0-2 σετ

 
 
Εύκολο πέρασμα από το Καρπενήσι είχε το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας στην κατηγορία των κοριτσιών, που νίκησε με 2-0 στα σετ του γηπεδούχου Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.
Η αναμέτρηση για την δεύτερη φάση του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών έγινε την Πέμπτη (5/3) στο κλειστό του Καρπενησίου και άρχισε στις 12 το μεσημέρι. 
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου δεν μπόρεσε να κοντράρει την ταλαντούχα και δυνατή ομάδα της Φθιώτιδας. 
Μετά τα πρώτα λεπτά κάθε σετ έχασε την επαφή στο σκορ με τον αντίπαλο, κάνοντας αρκετά λάθη στην υποδοχή. Οι κοπέλες του ΓΕΛ Καρπενησίου συνέλεξαν εμπειρίες παίζοντας με μια αρκετή δυνατή αντίπαλο.
Το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας του Αντώνη Πόρρου κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφυγε από το Καρπενήσι με την νίκη-πρόκριση. 
Δεν συνάντησε δυσκολίες και ήταν ανώτερη. 
Ξεχώρισαν οι Σπυριδούλα Κίσσα και Κατερίνα Θεοδώρου.

Το ματς διεύθυνε ο προϊστάμενος του γραφείου φυσικής αγωγής Ευρυτανίας Γιάννης Φλωράκης.
Ελάχιστοι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Λιγότερα από 40 άτομα ήταν στο κλειστό, εκ των οποίων και αρκετοί εκδρομείς-γονείς των κοριτσιών της Αμφίκλειας.
Πανηγύρισαν την πρόκριση
Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι αθλήτριες της Αμφίκλειας έστησαν χορό και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, που τις φέρνει αντίπαλες με Λύκειο της Αθήνας.

Τα σετ
7-25, 14-25

Συνθέσεις Ομάδων
ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Κοσμά, Σιακαπέτη, Κόκκοτου, Νούλα, Παπαγεωργίου, Καρυώτη, Δροσίνη, Μακρή, Καγκαρά, Καρφή, Γιαννιώτη, Νικοπολίδη

ΓΕΛ Αμφίκλειας (Αντώνης Πόρρος): Μπαλωμένου, Ντερβίσι, Ηλία, Κίσσα Σ., Κορτσέλη, Δεληγιάννη, Κόλλια, Στραβοσκούφη, Θεοδώρου, Σκλαβούνου, Καλλιμάνη, Κουγιάτσου, Κίσσα Α., Κόλας, Τσάφου

 
 

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και από εμας και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.