Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Super διαγωνισμός snowboard στον Παρνασσό!

Οι λάτρεις του σκι και του snowboard θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στις 28 & 29 Μαρτίου.
Το 1st SnowJam Weekend@Snowpark Parnassos είναι γεγονός! 
Οι λάτρεις του σκι και του snowboard θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν από τους διαγωνισμούς που διοργανώνονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού αυτό το Σαβ/κο.
Στις 28 και 29 Μαρτίου ανεβαίνουμε όλοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (Κελλάρια) για μία μοναδική εμπειρία στο χιόνι!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του snowpark στο Facebook (https://www.facebook.com/pages/Snowpark-Parnassos/1017872308241445?fref=ts).
Το πρόγραμμα:
1η ΗΜΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ (11:00 – 19:00) 
Το event θα λάβει χώρα στο Snowpark του Χ.Κ.Παρνασσού στα Κελλάρια, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων (όλων των επιπέδων) που αγαπούν το ski και το snowboard.
To πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη δοκιμασία “Stomp the Trick”, όπου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες των τριών (3) ατόμων, θα κληθούν να συμπληρώσουν τη «Λίστα». 
Πρόκειται για μία Λίστα με συγκεκριμένα Tricks, τα οποία θα εκτελεί η κάθε ομάδα με τη σειρά της, στα ειδικά διαμορφωμένα για όλα τα επίπεδα άλματα και εμπόδια του πάρκου.
Νικήτρια θα ανακηρυχτεί η ομάδα που θα καταφέρει να εκτελέσει σωστά τα περισσότερα Τricks της Λίστας.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ελεύθερη χρήση του πάρκου από διαγωνιζόμενους και μη, με τους Park Operators διαθέσιμους για καθοδήγηση.
Η ημέρα θα κλείσει με Sunset Party στο χώρο του πάρκου και τις απονομές των νικητριών ομάδων (Snowboard & Ski).
 
2η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ (10:30 – 15:30)
Το event θα μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σαλέ του 1950, όπου ένα ειδικά διαμορφωμένο άλμα, θα περιμένει τους συμμετέχοντες για το ”BIG AIR Contest”. Οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν βάση των ικανοτήτων τους.
Η ημέρα θα κλείσει με απονομή του νικητή του BIG AIR. 
Και τις 2 ημέρες η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη. Για συμμετοχές τηλεφωνείστε στο: 6932243855
Σας περιμένουμε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.