Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνάντηση μελών της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ με τον Δήμαρχο κ. Γώγο Γ. και τους Αντιδήμαρχους κ. Σκλαβούνο Λ. και κ. Γκιώνη Κ.


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18.03.2015 η προγραμματισμένη συνάντηση μελών της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, με τον Δήμαρχο κ. Γώγο Γ. τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και αναπληρωτή Δημάρχου κ. Σκλαβούνο Λ.και με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Δ.Κ. Αμφίκλειας κ. Γκιώνη Κ
Παραβρέθηκαν και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Σκοπός της συνάντησης, αρχικά η αμοιβαία αλληλοενημέρωση πάνω στα τρέχοντα τοπικά ζητήματα, αλλά στη συνέχεια και ο συντονισμός, ώστε οι εθελοντικές δράσεις της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ [πχ αλληλεγγύη, προβολή, ανάπτυξη, καθαριότητα] να είναι σε κοινή στόχευση με αυτές του Δήμου και συνεπώς αποτελεσματικότερες για το συνολικό καλό.
Η συνάντηση υπήρξε χρήσιμη - εποικοδομητική, χωρίς να παραβλέπεται και το γεγονός ότι κάποια από τα θέματα που τέθηκαν, ξεπερνούν τα “όρια δράσης” της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ [πχ ύδρευση, καθαριότητα, ανακύκλωση κομποστοποίηση κλπ,] έχουν σαφώς διαδημοτικό χαρακτήρα και απαιτούν συνολικά την εγρήγορση όλων των τοπικών κοινωνιών και τον συντονισμό από πλευράς Δήμου.
Για την οικονομία αλλά και για την αποτελεσματικότητα της συζήτησης, ορισμένα θέματα χαμηλότερης ίσως ιεράρχησης που δεν εξαντλήθηκαν, θα υποβληθούν άμεσα στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας και στο Δήμο με υπόμνημα ώστε να αξιολογηθούν αρμοδίως, να αποτελέσουν ενδεχομένως αντικείμενο επόμενης συνάντησης, στην οποία ευελπιστούμε, ή και να αντιμετωπισθούν ανάλογα.
 Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ συνεχίζει τις δράσεις της και μας θέλει όλους αρωγούς, (άρχοντες και αρχόμενους) αλλά και με εποικοδομητικές και στοχευμένες προτάσεις.

Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.