Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το Λύκειο Αμφίκλειας αντιμετωπίζει αύριο(5/3) το Λύκειο Καρπενησίου

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σχολικών αγώνων λυκείων το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου θα τεθεί αντιμέτωπο με το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας όσον αφορά την πετοσφαίριση κοριτσιών. 
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 12:00. 
Το ΓΕΛ Αμφίκλειας κατέκτησε το πρωτάθλημα του Νομού Φθιώτιδας, επικρατώντας στον τελικό του 2ου ΓΕΛ Λαμίας με 2-0 σετ. Γυμναστής του είναι ο Αντώνης Πόρρος. 
Το συγκρότημα της Αμφίκλειας αποτελούν οι: Κατερίνα Θεοδώρου, Κωνσταντίνα Κουγιάτσου, Βιολέτα Σκλαβούνου, Χριστίνα Καλλιμάνη, Σταυρούλα Τσάφου, Αρίλντα Κόλας, Φωτεινή Δεληγιάννη, Φωτεινή Ήλια, Σπυριδούλα Κίσσα(Αθλήτρια του Α.Ο. Λαμίας), Μαρία Στραβουσκούφη, Κωνσταντίνα Κορτσέλη, Ευσταθία Κόλλια, Ελένη Μπαλωμένου και Μαριλένα Ντερβίσι.

Πηγή : EvrytaniaSport: Το ΓΕΛ Αμφίκλειας αντιμετωπίζει αύριο(5/3) το ΓΕΛ Καρπενησίου http://evrytaniasport.blogspot.com/2015/03/53.html#ixzz3TRkMGalG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.