Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Γυμνάσιο-Λύκειο Αμφίκλειας -Παρουσίαση των Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2014-2015

 Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
Με την ολοκλήρωση και της φετινής Σχολικής χρονιάς εν όψει, οι Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αμφίκλεια και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρουσίασαν μια σειρά ιδιαίτερα αξιόλογων εργασιών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Κ.  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ. [11&13.05.2015].
Οι εργασίες αυτές οι οποίες απαιτούσαν την γόνιμη συνεργασία των μαθητών, την εμπνευσμένη στήριξη των εκπαιδευτικών αλλά και την χρήση της τεχνολογίας ως μέσου και όχι ως αυτοσκοπού, υπήρξαν άρτιες, πολυθεματικές, χρήσιμες, πρωτοποριακές και αντιπροσώπευαν άξια το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο, που αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες συνεχίζει να παράγεται από τις συγκεκριμένες Σχολικές Μονάδες.
Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτηρίου Π. εκ μέρους του Δήμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μπαθράς Π. αλλά και μαθητές του Σχολείου παλιότερων 10ετιών που παραβρέθηκαν, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επιτελούμενο έργο, τις ευχές τους προς τους μαθητές για επιτυχία στις εξετάσεις που ακολουθούν και την εύλογη ευαρέσκειά τους προς στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.

ΥΓ:          Μετά το επίκαιρο νομοθετικό αλαλούμ το σχετικό και με την παιδεία που παρακολουθούμε,  μένει να ελπίζουμε ότι θα έχουμε και του χρόνου κάτι ανάλογο από πλευράς μαθητικών εργασιών.
    
   
                   
Φωτογραφίες : Δ.Ι. Καλπύρης  Αμφίκλεια  
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.