Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για χαλαζόπτωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
Λαμία, 28 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλευρό των αγροτών που  επλήγησαν από  τα φαινόμενα της χαλαζόπτωσης σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια στέκονται με κοινή τους ανακοίνωση οι Δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από τη σημερινή  τακτική  συνάντηση  στη  Λαμία,  στο  πλαίσιο  της  5ης συνεδρίασης του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. 
Το θέμα έθεσε η Δήμαρχος Λεβαδεών κα Γιώτα Πούλου -  μία από τους  Δημάρχους  που  στην  περιοχή  της   πρόσφατα  οι  αγρότες έζησαν πραγματικά σκηνές «βιβλικής καταστροφής» -  ζητώντας από το ΔΣ ομόφωνα να συμβάλλει από τη μεριά του ώστε
1) Να ενισχυθούν με έκτακτο προσωπικό οι αρμόδιες υπηρεσίες 
2) Και  άμεσα  να  σταλθούν  κλιμάκια  του  ΕΛΓΑ  για  να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών σε καλλιέργειες και αποθήκες.
Η  απόφαση  του  ΔΣ  ήταν  ομόφωνη  και  σύσσωμοι  εξέφρασαν  την ελπίδα άμεσα ο αγροτικός κόσμος να μπορέσει να αποκαταστήσει τις καλλιέργειές του όπου είναι δυνατόν και να αποζημιωθεί για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η χαλαζόπτωση. 
Δείτε σχετικές δηλώσεις στα παρακάτω link 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.