Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες Μπροστά - Ολοκληρωμένη πρόταση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

«Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες Μπροστά» ήταν το θέμα του ετήσιου τακτικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική (7-9 Μαϊου 2015) από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.
Νωρίτερα και με προσυνδριακές συγκεντρώσεις ανά Περιφέρεια – όπως συνέβη και για τη Στερεά Ελλάδα – Θεσσαλία στο Βόλο στις 16 Μαρτίου 2015-  καθώς και μέσα από τον «εσωτερικό διάλογο» στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενώσεις και ανά επιτροπή, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας συνέταξε και κατέθεσε την δική της συνολική πρόταση.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και από το προεδρείο της ΚΕΔΕ, η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ήταν και η μόνη που παρέδωσε στη γραμματεία του μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ισόρροπη Περιφερειακή ανάπτυξη, στα πλαίσια του Συνέδριου. Την πρόταση παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Λουκάς Υπερήφανος, ενώ τα βασικά σημεία της μετέφερε και από το βήμα του Συνεδρίου, αναδεικνύοντας την πλέον σημαντική αντιαναπτυξιακή παράμετρο της Περιφέρειας Στερεάς, την παραμονή της στις θεωρούμενες «πλούσιες» Περιφέρειες  (άλλοτε «Περιφέρειες Στόχου 2» των Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Προγραμμάτων.  

Διαβάστε την πρόταση της εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.