Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2016 ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αμφίκλεια.....Το θέατρο σκιών με τον "Καραγκιόζη Επιστήμονα" του συντοπίτη μας Γιάννη Βελαέτη κράτησε ευχάριστη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους την Τρίτη 2 Αυγούστου χαρίζοντας τους μια καταπληκτική βραδιά. Άφθονο και γνήσιο γέλιο προσέφερε το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας την επομένη αφήνοντας ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Απέσπασε μόνο καλές κριτικές και καυτηρίασε τη καθημερινότητά μας με έξυπνο και άκρως χιουμοριστικό τρόπο................
Στο τιμόνι της διοργάνωσης ο Γ.Σ. Παρνασσός και ο Σύλλογος Γυναικών αντίστοιχα πάντα υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Στη συνέχεια;
-Παρασκευή 12 Αυγούστου ο γνωστός Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον Πάνο Πλακιά στο κλαρίνο στην Αμφίκλεια
-Σάββατο 13 Αυγούστου Σεργιάνι στη παράδοση με χορευτικά από όλη την Ελλάδα από το Λαογραφικό Σύλλογο "Η Δαδιώτικη Εστία"
- Κυριακή 14 Αυγούστου 10ο Πάρτυ Νεολαίας με πολλές εκπλήξεις από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. και έπονται και άλλα...........................


 Φωτογραφίες Δ.Ι. Καλπύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.