Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Άστατος καιρός το επόμενο τριήμερο με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ο καιρός στην Φθιώτιδα
Από το μεσημέρι της Τρίτης έως και το μεσημέρι της Πέμπτης ο καιρός στο νομό αναμένεται ιδιαίτερα άστατος με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Το τριήμερο πάντως (26-28 Αυγούστου) θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Πιο αναλυτικά:
 Την Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-33 βαθμούς.
 Την Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους. Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται και πάλι από χαλαζοπτώσεις. Από το μεσημέρι της Πέμπτης οι βροχές θα σταματήσουν παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση δε θα ξεπεράσει τους 28-29 βαθμούς.
 Την Παρασκευή και το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με Α-ΝΑ ανέμους 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 30 βαθμούς.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.