Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΓΣ Παρνασσός- Ανακοίνωση για την ακυρωθείσα εκδήλωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμφίκλειας «Ο Παρνασσός» σας ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη προσέλευσή σας και υποστήριξη στην προγραμματισμένη μας εκδήλωση με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.
Δυστυχώς παρ’ όλους τους καλούς οιωνούς και την άρτια οργάνωση οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να  πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Αν και στόχος ήταν η επανάληψη της εκδήλωσης προς ευχαρίστηση όλων εσάς που μας τιμήσατε και προς ενίσχυση του συλλόγου μας, που την έχει μεγάλη ανάγκη, δυστυχώς λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που στιγμάτισαν τη πόλη μας και τη μη εύρεση κοινής επιθυμητής ημερομηνίας με τον καλλιτέχνη αποφασίσαμε η εκδήλωση να ακυρωθεί.
Για όσους επιθυμούν να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου παρακαλούμε όπως προσέλθουν με το απόκομμα του εισιτηρίου από σήμερα Τρίτη 17/8/2016 έως Παρασκευή 20/8/2016 και ώρες 10:00 – 13:00 στα γραφεία των Αντιδημάρχων  στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας.
Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη σας στήριξη και ευελπιστούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για μια μεταγενέστερη εκδήλωση.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.