Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αμφίκλεια: Ορεινός αγώνας δρόμου <ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2018>. Φωτορεπορταζ 28/4

Είναι σχεδόν αδύνατον με λίγες αράδες κειμένου και με μια ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή να  περιγράψει κάποιος τα όσα κορυφαία αθλητικά αλλά και "λαϊκοσυμμετοχικά" συνέβησαν στην Αμφίκλεια και στον Παρνασσό φυσικά, το Σαββατοκύριακο 28-29.04.2018 με επίκεντρο τον κορυφαίο ορεινό αγώνα δρόμου "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2018" {11ος χρόνος,} ο οποίος μετράει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγώνων του είδους του, αλλά και τους παράπλευρους αγώνες οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν. 
Σίγουρα θα περάσει ένα διάστημα να συγκεντρωθεί το πλούσιο οπτικό υλικό από τις εκπληκτικές ορεινές διαδρομές των αγώνων, παρμένο και από επαγγελματίες του είδους  και οι διοργανωτές θα αξιολογήσουν - αξιοποιήσουν ανάλογα. Το ρεκόρ συμμετοχών αθλητών, η έκρηξη εθελοντισμού, το πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς το οποίο επιδείχτηκε και πάλι από την τοπική κοινωνία, η οργανωτική δεινότητα και η εμπειρία  των διοργανωτών [Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας,] η πρακτική συμπαράσταση του Δήμου, και τα θετικά παραδείγματα προς τις νεότερες γενιές, είναι από τα πρώτα συμπεράσματα - διαπιστώσεις που προκύπτουν και φυσικά η αναγκαιότητα στήριξης από  πρόθυμους χορηγούς. 
Περί κοσμοσυρροής, ότι να γραφτεί θα είναι λίγο.   Αναλυτικά αποτελέσματα φυσικά στη ιστοσελίδα των διοργανωτών.  Ραντεβού του χρόνου.       
Δ. Ι. Καλπύρης    Αμφίκλεια.
28.04.18






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.