Τρίτη 8 Μαΐου 2018

6-8 Ιουλίου 2018, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης στον Παρνασσό

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
«6-8 Ιουλίου 2018, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης στον Παρνασσό.»
Το κορυφαίο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης, θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου 2018, στο Αγρόκτημα "Αμφίκαια", στους πρόποδες του Παρνασσού, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα Τρομπετίστα, Παναγιώτη Μπαλαμού.
Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις.
Συμμετέχουν ακόμη οι διεθνούς φήμης, Έλληνες Σολίστ και Καθηγητές Χρήστος Καλούδης στο Κόρνο, Σπύρος Φαρρούγγιας στο Τρομπόνι, Θοδωρής Μαυρομμάτης στο Φλάουτο, Γιάννης Καραγιαννίδης στο Κλαρίνο, Διονύσης Αγαλιανός στην Τρομπέτα Σάκης Μυρώνης στην Τούμπα, ενώ στην συνοδεία θα είναι η πιανίστα Χρύσα Γρένδα.
Επίσημος Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι ο "Θρύλος" των Πνευστών, Αντώνης Γεροχριστοδούλου, που υπήρξε πρώτος τρομπονίστας στην Συμφωνική Ορχήστρα Beethoven της Βόννης.
Προσκεκλημένες επίσης είναι οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες, "Καποδίστριας" Κέρκυρας, Δημοτική Δερβενίου και Δημοτική Ξυλοκάστρου.
Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στον  υπέροχο εξωτερικό χώρο του Αγροκτήματος, με θέα τον Παρνασσό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.