Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αμφίκλεια, φωτογραφίες

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέψαντος, με μέριμνα των Δημοτικών Αρχών, της Εκκλησίας και των Σχολικών Μονάδων της κωμόπολης, τιμήθηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αμφίκλεια.
Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την λιτή δεξίωση του Δήμου για τους Δημότες και τους πολυάριθμους επισκέπτες.. Δ Ι Καλπύρης  Ενδεικτικά πλάνα:Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 φέρνει στη μνήμη όλων μας τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.
Σελίδες γραμμένες από την αυτοθυσία των χιλιάδων ηρώων που πολέμησαν για τη δική μας ελευθερίαστέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομοψυχίαη ισχυρή θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς.
Η 28η Οκτωβρίου για όλους εμάςδεν είναι μόνο μέρα γιορτής και περηφάνειας αλλά και μέρα ευγνωμοσύνης για όλους εκείνους που δημιούργησαν το έπος του 40 και απέδειξαν το σθένος και τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής.
Σήμερασε αυτή τη δύσκολη συγκυρίαείμαστε υποχρεωμένοι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα του μεγάλου «ΟΧΙ»«…Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να υπερπηδήσουμε κάθε δυσκολία και να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια νέα Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον τους…».
Χρόνια Πολλά.
Αθανασία Στιβακτή
Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.