Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΑΔ: Προς παραχώρηση το χιονοδρομικό του Παρνασσού

Η ΕΤΑΔ σκοπεύει να βγάλει μελλοντικά προς παραχώρηση το χιονοδρομικό όχι μόνο για την περίοδο του χειμώνα αλλά και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου
Μπορεί ο τουρισμός να έχει αναπτυχθεί σε ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι έχει πιάσει και «ταβάνι».
«Ο τουρισμός θα παραμείνει ένας τομέας με μεγάλες ανάγκες σε ποιοτικό προϊόν», ανέφερε χθές η κ. Αγγέλα Μιχαλοπούλου, Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων & Επιχειρηματικών Μονάδων της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου στο πλαίσιο του συνεδρίου ακινήτων της Prodexpo που ολοκληρώνεται σήμερα.
Ετσι μετά τις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο που θα οδεύσουν προς αξιοποίηση, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Η ΕΤΑΔ σκοπεύει να βγάλει μελλοντικά προς παραχώρηση το χιονοδρομικό όχι μόνο για την περίοδο του χειμώνα αλλά και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.