Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Φωτιά σε συγκρότημα ξύλινων κατοικιών στο Παλαιοχώρι χθές το απόγευμα

Φωτιά σημειώθηκε το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο συγκρότημα ξύλινων κατοικιών "ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ"΄στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.
Ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες από τα κλιμάκια της Αμφίκλειας και της Πολυδρόσου.
Το εστιατόριο του ξενώνα καταστράφηκε ολοσχερώς - Έσωσαν τα υπόλοιπα σπιτάκια οι πυροσβέστες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία λίγο πριν τις 7:00' το απόγευμα σε συγκρότημα ξύλινων κατοικιών που βρίσκεται στους πρόποδες του Καλλιδρόμου, πάνω από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το εστιατόριο του σαλέ, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες από άκρη σε άκρη, αφού πρόκειται για ξύλινη κατασκευή.
Στο σημείο εσπευσαν αρχικά πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αμφίκλειας και Πολυδρόσσου με επικεφαλής τον διοικητή της Αμφίκλειας Επαμεινώνδα Βακράκο, ενώ στη συνεχεία συνέδραμαν και δυνάμεις από τη Λαμία, που έσπευσαν στο σημείο με επικεφαλής την Επιπυραγό Σταυρούλα Μπονέ.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν στα υπόλοιπα ξύλινα σπιτάκια του συγκροτήματος και στην γύρω δασική έκταση.
Στο σαλέ εκείνη τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν υπήρχε κόσμος. Ο χώρος του εστιατορίου όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έγινε παρανάλωμα και κάηκε ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.