Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟΣΥΝ Αμφίκλειας-4ος διαγωνισμός φωτογραφίας 24-31/12/2021

Ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας διοργανώνει τον 4ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα «Ο Παραδοσιακός Οικισμός του Τόπου μας». Φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας από όλα τα χωριά της περιοχής και όχι μόνο, καλούνται να αποτυπώσουν την ομορφιά και την παράδοση του τόπου τους. 
Υποβάλλοντας τις φωτογραφίες στον διαγωνισμό, ο 1ος Νικητής κερδίζει Τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) στη μαγευτική πόλη της Καστοριάς, ο 2ος Νικητής κερδίζει δωροεπιταγή για την αξιοποίηση της στο τοπικό κατάστημα «Γιώτα Μπέτα Boutiques» καθώς και ο 3ος Νικητής κερδίζει δωροεπιταγή για την χρήση της στα τοπικά φαρμακεία «Ξηρομερίτης – Ξυδάκη» και «Παπακούσουλα Ασημίνα».
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει έως 3 φωτογραφίες της επιλογής του, οι οποίες θα πρέπει να σύμφωνες με τους εξής κανόνες:
1. Η ανάλυση να είναι 300 dpi.
2. Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία στον τομέα της φωτεινότητας, του contrast, η μετατροπή μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη και γενικότερα οι επεμβάσεις που μπορούν κατ’ αντιστοιχία να γίνουν και στον σκοτεινό θάλαμο.
3. Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), η προσθήκη ψηφιακής κορνίζας και υπογραφής (watermark), η αφαίρεση ή η προσθήκη στοιχείων της εικόνας και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) της εικόνας και οποιαδήποτε τοπική επεξεργασία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και η αποστολή υλικού θα γίνει από την Πέμπτη 24/12 έως και την Παρασκευή 31/12 2021. Για την ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω συνδέσμου (θα δημοσιευθεί στο προφίλ του συλλόγου) όπου θα μπορούν όλοι να ψηφίσουν τις 3 αγαπημένες τους φωτογραφίες και θα καταλαμβάνει το 50% της βαθμολογίας καθώς το υπόλοιπο 50% θα το διεκδικήσει ο κάθε διαγωνιζόμενος την ημέρα της Κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου την Τετάρτη 05 Ιανουαρίου 2022 όπου θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση των φωτογραφιών με σκοπό την ανάδειξη των τριών μεγάλων νικητών του 4ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6985667016 / 6986824362.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.