Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση για την πανδημία & τον εμβολιασμό στον Δήμο μας

Αισίως μπήκαμε στον Δεκέμβριο, η έξαρση του τέταρτου κύματος της πανδημίας όμως άφησε πίσω της έναν "μαύρο" Νοέμβριο με τα νούμερα να σημειώνουν συνεχώς αρνητικά ρεκόρ!
 Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι επιπτώσεις πολλές, αφού μιλάμε για ανθρώπινες απώλειες και δραματική αύξηση των κρουσμάτων τόσο σε ολόκληρη τη χώρα μας όσο και στη Φθιώτιδα!
 Παρά τη γενικότερη άσχημη επιδημιολογική εικόνα, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλά τα ποσοστά του, συνολικά σε κρούσματα και ειδικότερα σε μαθητές. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ορθή αντιμετώπιση της πανδημίας, η πιστή τήρηση των μέτρων και ο συνεχής έλεγχος μπορούν να μας κρατούν σε χαμηλά επίπεδα!
 Ας συνεχίσουμε να διατηρούμε τα χαμηλά ποσοστά στον Δήμο μας και ας παραμείνουμε όλοι μας ασφαλείς και υγιείς, ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων, μέσω σωστής ενημέρωσης, υπεύθυνης στάσης και εμβολιασμού!
Πηγή στοιχείων & πινάκων: LAMIAREPORT
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.